بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

Pengikut

Bersama Membangunkan Ekonomi Ummah :-)

Rabu, Oktober 24, 2012

Amir Sauti & Herbalife

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!!!
Walaupun dah petang tapi itu yang diajar dalam Herbalife.. Walau malam sekalipun, tetap selamat pagi.. Kenapa? Sebab Mereka yg mengamalkan nutrisi herbalife ni sihat sepanjang hari macam baru nak mula kerja pagi.. Hehe

InsyaAllah hari ini perkongsian saya mengenai kesihatan. FIRST TIME HABAQ HANG CRITA PASAI KESIHATAN!!! Hehe.. Tapi seriously, saya tak mampu lagi menafikan keberkesanan produk nutrisi herbalife selepas 2 bulan mengamalkan berbanding sebelum ni yg sangat SKEPTIKAL (tak percaya langsung produk kesihatan)... Ramai je yang iklan tu, iklan ni, suggest tu, suggest ni pasal Herbalife dan lain2 produk. Tapi bila rasa macam perubahan 360 darjah dalam diri ni, saya membuat keputusan untuk mengamalkan nutrisi Herbalife seumur hidup. Dengan izin Allah. Kerana apa???

Sebelum (kiri) 130kg. Selepas (kanan) 115kg.. Hanya dalam masa kurang 2 bulan.
TQ ALLAH TQ HERBALIFE :-)
Ada insan2 negatif yang mempertikaikan perbandingan gambar di atas. Dia cakap kiri tu dekat dan di penyet2kan, dan gambar kanan tu jauh... Tapi Allah dan tuan punya badan lebih mengetahui..

Aidilfitri 2012 raya ke-7.. Nampak muka tu? ada Penyet2 (crop) gambar??

Bila pos gambar perbandingan tu, saya buat tak tahu je dengan insan2 negatif yg mempertikaikan dan juga cuba utk kondem. Buat apa kita nak dengar mereka? Kita yg amalkan nutrisi Herbalife. Bukan mereka. Kita yg rasa improvement dalam badan kita. Mereka tak rasa apa2.. So, teruskan usaha kita untuk sihatkan tubuh badan diri sendiri dan orang lain yg sama2 nak sihat. Dulu UMUR 18 TAHUN DAN ADA DARAH TINGGI DAN KENCING MANIS. Yess... Itulah Amir Sauti. Yang nampak ceria diluar, namun cukup seksa di dalam. Buat kerja sikit penat.. huhuhu..

Ini kejayaan insan2 yg saya kenal dalam HERBALIFE NUTRITION FOR BETTER LIFE...


Dah jumpa.. Hehehe


Abg Anuar.. Antara upline dan coach saya.

Herbalife bukan UBAT.. Tapi MAKANAN NUTRISI. Kita pilih nak makanan yang lazat tak berkhasiat dan mudharat ATAU makanan lazat dan sangat berkhasiat seperti herbalife. Bukannya bila makan Herbalife, tak boleh makan nasi. SALAH!!! Ada jadualnya. Kerana tu kita perlukan COACH. Faham? :-)













Ni contoh 2 produk asas Herbalife.. Herbalife ada banyak lagi produk inner dan outter untuk manusia yang mahu sihat. InsyaAllah, pos lepas ni saya akan ceritakan latar belakang kompeni Herbalife yang sudah bertapak sejak 1980 ni, bermakna sudah lebih dari 32 tahun.

Mamat ni insurans anggota badan jutaan AS Dollar,
Tetapi berani masukkan Herbalife dalam badannya.

David Beckam and the geng, LA Galaxy...


Para atlit Malaysia tajaan Herbalife. Herbalife tidak menaja artis atau model.
Tetapi ia untuk mereka yang perlukan tenaga dan kesihatan yang sempurna. 


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya Amir Sauti di talian 011-19446546. Whatsapp pun boleh. 24/7. :-)

Tiada ulasan:

Rela Dipimpin Untuk Memimpin

Rela Dipimpin Untuk Memimpin

Pemain Perkusi Kongga Soutul Ittifaq

Pemain Perkusi Kongga Soutul Ittifaq
form 1 & form 2 bekap vokal... form 3 - form 5 baru main perkusi (percussion).. Ni gambar di Nasyid PPDa Kebangsaan 2008. Lokasi: SMK Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.

Pemain Sulung Rebana Ibu Pasukan Dikir SMKA NURUL ITTIFAQ 09

Pemain Sulung Rebana Ibu Pasukan Dikir SMKA NURUL ITTIFAQ 09

My Family...

My Family...

Pengakap SMKANI 2005..

Pengakap SMKANI 2005..
Aku kat barisan belakang sebelah kiri.. Pandai2 la cari.. hehehe

Menggamit Memori

Menggamit Memori
Syukur apabila mendapat Johan Nasyid Karnival PPDa Negeri Terengganu 2008. Sekaligus melayakkan kami ke peringkat kebangsaan buat pertama kalinya setelah penat bertarung dipentas peringkat negeri beberapa tahun sebelumnya... Alhamdulillah..